Particulieren

Coaching

Coaching bieden wij uiteraard ook aan aan particulieren.

 

Aanleiding voor particulieren om een coachtraject aan te gaan is zeer uiteenlopend: van het willen doorbreken van een gedragspatroon, hoe een moeilijk vraagstuk aan te pakken, vergroten van de assertiviteit en zelfverzekerdheid, vergroten persoonlijke bewustwording, onderzoeken hoe je in de interactie met een ander staat en nog vele andere zaken.

 

De inrichting van het coachtraject wordt vastgesteld in overleg.

Een coachsessie duurt gemiddeld 1,5 uur en de locatie is heel flexibel in te richten.

 

Workshop `Paard als spiegelĀ“

Workshop `Paard als spiegelĀ“

Deze workshop staat geheel in het teken van bewustwording van jezelf.

 

Je kunt met een specifieke vraag komen waar we mee aan de slag gaan. Ook kun je zonder concrete vraag de interactie met het paard aangaan en vanuit daar werken we dan met de feedback die het paard geeft middels zijn reactie en lichaamstaal. Ze spiegelen jouw overtuiging en manier van communiceren zodat je deze kunt herkennen (paard als spiegel). Je krijgt dan werkelijk te zien welk effect je daarmee hebt op jouw omgeving. Wanneer je dat ook erkent is er in dezelfde sessie ruimte om te oefenen met eventueel ander gedrag (ofwel verder te ontwikkelen).

 

De training is persoonlijk en daardoor intensief. We bieden deze workshop zowel voor mensen individueel aan als voor groepen (bijv. vriendinnen of broers en zussen).

 

De workshop duurt ca. 1,5 uur en vindt plaats in Bussum.